Ik herinner me opeens nog een lekker en makkelijk pastasausje!!! Binnen 10 minuten zit je aan tafel. Volgens mij maakte ik hem zo:
- 2 teentjes knoflook
- 15 gram verse basilicum
- 50 gram pijnboompitjes
- scheut olijfolie
- 100 ml - 125 ml creme fraiche
- zout en versgemalen peper
- bakje verse pasta van albert heijn (bv met noten)
- geraste kaas
Rooster de pijnboompitjes en doe ze met de knoflook en de basilicum in de hakmolen en giet er een scheut olijfolie bij. Hak het geheel fijn en roer op het laatst de creme fraiche naar smaak erdoor en breng op smaak met zout en peper. Kook ondertussen de pasta. Giet de pasta af en roer de saus er gelijk door en dan is die alweer klaar! Lekker met wat geraspte kaas erover.
P.S. als de saus wat dun is, kun je er ook al een handje geraspte kaas door mengen om het wat te binden.
- 2 teentjes knoflook
- 15 gram verse basilicum
- 50 gram pijnboompitjes
- scheut olijfolie
- 100 ml - 125 ml creme fraiche
- zout en versgemalen peper
- bakje verse pasta van albert heijn (bv met noten)
- geraste kaas
Rooster de pijnboompitjes en doe ze met de knoflook en de basilicum in de hakmolen en giet er een scheut olijfolie bij. Hak het geheel fijn en roer op het laatst de creme fraiche naar smaak erdoor en breng op smaak met zout en peper. Kook ondertussen de pasta. Giet de pasta af en roer de saus er gelijk door en dan is die alweer klaar! Lekker met wat geraspte kaas erover.
P.S. als de saus wat dun is, kun je er ook al een handje geraspte kaas door mengen om het wat te binden.
Het was heerlijk :) alleen nog een teentje knoflook extra erin gedaan, super lekker, makkelijk en snel!
BeantwoordenVerwijderen