Nog geen 2 dagen geleden verkondigde ik hier thuis dat we weer gewoon brood gingen eten als lunch maar dat was vandaag alweer van de baan :)
Omdat we gisteren lekkere snert van mijn moeder gingen eten bedacht ik me dat ik dan ipv koken wel alvast een pastasalade kon maken voor de lunch van vandaag. Lekker en makkelijk!
Wat je nodig hebt voor 2 personen :
Dit is wat je gaat doen :
Breng in een pan water aan de kook en kook de pasta volgens de verpakking. Spoel dan af met koud water. Ik heb de pasta al dente gekookt maar je kunt het natuurlijk ook helemaal gaar laten worden, net wat je lekkerder vindt.
Snijd dan de bleekselderij, paprika, olijven en komkommer in kleine stukjes.
Neem een schaaltje en doe hierin de creme fraiche, hak de kappertjes helemaal fijn en roer deze door de creme fraiche. Vermeng dan alle ingredienten met elkaar in een schaal, voeg eventueel naar smaak nog peper en zout toe. Dek het af met plastic folie en zet het een nachtje in de koelkast.
De volgende dag voor de lunch haal je het uit de koelkast, verdeeld het over de borden en dan.....eet smakelijk!
Zelf heb ik er geen zout en peper bij gedaan, ik vond de smaken prima zoals ze waren.
Voor meer saladerecepten kijk je hier
Reacties
Een reactie posten