salade van courgette en rucola |
De smaak van de dressing is echt zo verrassend! Dit ga ik vaker maken, toen ik het voor het eerst at, bedacht ik me dat ik het graag bij een biefstuk zou willen eten, vraag me niet waarom, dat kwam in me op :)
Wederom een recept uit Twee Gulzige Italianen, tot nu toe heb ik daar alleen nog maar verrassend lekker uit gegeten, ik ben een fan geworden! Alleen de titels klinken al zo heerlijk! Het leuke van dit recept vind ik dat er termen als handvol en een paar handen worden gebruikt, zo kook ik ook vaak, gewoon een beetje doen!
Wat je nodig hebt :
Wat je gaat doen :
Klop in een kommetje de olijfolie en azijn door elkaar met de knoflook en de munt en zet opzij. Snijd de uiteinden van de courgettes af en snijd deze met een dunschiller of mandoline in overlangs in dunne plakken. Schep de courgetteplakken door de dressing en vermeng alles goed. Laat lekker intrekken, 10 minuten of langer.
Verdeel dan de plakken over een schaal meng er de rucola doorheen en serveer.
Eet smakelijk!
Meer recepten die ik uit Twee Gulzige Italianen heb gekookt vind je hier
Reacties
Een reactie posten